Vertikalni rezervoari

 

Vertikalni rezervoari, izrada, dopremanje i montaža. Vertikalni rezervoari u svim dimenzijama i zapreminama koje su Vam potrebne.

Plastični vertikalni rezervoari za vodu su poznati po praktičnosti, jednostavni za transport i manipulaciju. Izrađuju se od visokokvalitetnog polietilena (HDPE) i polipropilena visoke gustine, što im omogućava da izdrže veoma niske temperature do -30  stepeni i visoke temperature do 60 stepeni.


Vertikalni rezervoari

Vertikalni rezervoari


Postavljanje vertikalnih rezervoara

Vertikalni rezervoari se mogu postaviti na površinu zemlje ali takođe i biti ukopani (naravno uz određena ograničenja). Ukoliko se postavljaju na površinu zemlje, bitno je da se nalaze na ravnoj površini, kako ne bi došlo do oštećenja.

U slučaju da se ukopavaju u zemlju, vertikalni rezervoari su ograničeni sa litražom od 5000 litara. Ova vrsta postavljanja (ukopavanje) rezervoara ovog tipa je vrlo povoljna i ima za cilj priličnu uštedu u prostoru.


Vertikalni rezervoari

Vertikalni rezervoari


Naši vertikalni rezervoari za vodu poseduju visoku izdržljivost, hemisjski su inertni što je veoma bitno ukoliko želimo da materijal rezervoara ne utiče na kvalitet vode koja se u njima nalazi. Takođe, ne odaju ukuse i mirise što im mogućnost raznovrsne primene.

Primena vertikalnih rezervoara

  • Pijača voda;
  • tehnička voda;
  • lož ulje;
  • nafta;
  • hemikalije agresivnog tipa;

Iz navedenih stavki možete lako doneti zaključak da naši rezervoari imaju široku primenu a pogotovo u undustriji.

Naši rezervoari se mogu izraditi do kapaciteta od 50 000l, što ih čini izuzetno pogodnim za razne namene. Iskoristite prednosti naših plastičnih rezervoara i obezbedite sigurno i praktično skladištenje tečnosti u vašem poslovnom ili privatnom prostoru.

Pozovite nas!