Termoizolovani rezervoari

 

Termoizolovani rezervoari, izrada po narudzbini u svim dimenzijama i kapacitetima. Termoizolovani rezervoari visokog kvaliteta i vrhunskih izolacionih svojstava.

Termoizolovani rezervoari imaju važnu ulogu i raznovrsnu primenu u domaćinstivima, ugostiteljstvu i industriji gde je održavanje konstantne temperature medijuma od suštinske važnosti. Termoizolovani rezervoari su dizajnirani da zadovolje sve potrebe industrije, uključujući ugostiteljstvo, domaćinstva, procesnu industriju, prehrambenu i konditorsku industriju, kao i u masovnoj eksploataciji vode, piva, bezalkoholnih pića, i u preradi i otkupu mleka.


Termoizolovani rezervoari

Termoizolovani rezervoari


Materijali i dimenzije termoizolovanih rezervoara

Rezervoari su termoizolovani pomoću poliuretanske pene ili mineralne vune koja se nalazi između dva zida, što smanjuje razmenu toplotne energije između medijuma i okoline. Ovaj proces održava konstantnu temperaturu medijuma unutar termoizolovanih rezervoara, što eliminira potrebu za grejačima ili hladnjacima i time se obezbeđuje dodatna ušteda.

Termoizolovane rezervoare proizvodimo u različitim dimenzijama i zapreminama, u zavisnosti od zahteva naših klijenata i njihove namene rezervoara. Vertikalni i horizontalni termoizolovani rezervoari su dostupni u zavisnosti od potreba kupaca.

Ukratko, naši termoizolovani rezervoari su visokog kvaliteta (zagarantovano) i idealni su za održavanje temperature medijuma u skoro svim tipovima industrije, ugostiteljskim objektima i domaćinstvima. Zbog svojih termoizolacionih svojstava, uspešno eliminišu potrebu za uređajima za grejanje i hlađenje, što ih čini Vašim izborom broj 1.

Pošaljite nam upit i dobićete od nas najkvalitetniju i najpristupačniju ponudu.

Pozovite nas!