Plastični pontoni

 

Plastični pontoni naše proizvodnje su vrhunskog kvaliteta, vrlo dugotrajni (preko 50 godina), imaju plitak gaz stoga su široke primene. Povoljna cena plastičnih pontona izrađenih po evropskim normama.

Plastični pontoni - izrada

Naši plastični pontoni su proizvedeni tehnologijom spiralnog namotavanja polietilena visoke gustine HDPE. Predstavljaju inovativno rešenje za izgradnju različitih objekata na vodi za koje se sve više naših sugrađana i odlučuje. Zahvaljujući veoma dobrim osobinama ovog materijala, naši pontoni su se pokazali vrlo dobro, a u većini slučajeva i kao najbolje rešenje za mnoge primene na vodi.

Više o Polietilenu

Polietilen visoke gustine HDPE je materijal koji se odlikuje izvanrednim mehaničkim karakteristikama. Za korišćenje pontona mu je najznačajnija osobina njegova izdržljivost i otpornost na udarce.

Vrste plastičnih pontona

Proizvodimo pontone za splavove, takođe proizvodimo i pontone za vezivanje plovila, pontone za marine, osnove za plutajuće platforme, osnove za kućice, kaveze za uzgajališta ribe, plutajuće barijere za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Napomenuli bi da svi naši pontoni su kvalitetni, vrlo pouzdani i dizajnirani tako da izdrže velika opterećenja i teške uslove na vodi.

Kada se više pontona poveže međusobno, mogu služiti i kao terasa za restorane, kafe barove, noćne klubove, koktel barove, ili za bilo koji drugi objekat na vodi. Ukoliko želite izdržljive i dugotrajne plastične pontone, naši pontoni su pravo rešenje za Vas!

Pozovite nas!