Plastična septička jama Beograd
April 9, 2023

Plastična septička jama za vikendicu

Plastična septička jama za vikendicu visokog kvaliteta, u svim dimenzijama. Izdajemo račun i garanciju. Plastična septička jama za vikendicu radnog veka preko 50 godina.

Ukoliko želite najbolje i ekološki prihvatljive septičke jame koje će Vas adekvatno služiti dugi niz godina, na pravom ste mestu. Izrađujemo septike u svim dimenzijama koju su Vama potrebne, obezbeđujemo prevoz i adekvatnu ugradnju ukoliko niste obezbedili montere jame.

Sa nama se možete sve dogovoriti, vrlo smo fleksibilni.

Plastične septičke

jame za vikendicu

Ovaj tip septičkih jama je odlično rešenje pre svega zbog brzog transporta i jednostavne montaže ali takođe i zbog neporoznosti, vodonepropusnosti, abrazivno i korozivno su potpuno otporne.

Nama je životna sredina važna i shodno tome naši proizvodi pa i septici su ekološki vrlo prihvatljivi.

Ne protočne plastične septičke jame za vikenidcu

Kada su u pitanju neprotočne septičke jame, one se koriste u slučajevima kada nemate mogućnosti da izvedete odvod otpadnih voda koristeći kanale za drenažu. Pogotovo kod lokacija gde je moguće ugrožavanje pitke vode usled nedostatka potrebnog odvodnog sistema kako bi se na adekvatni način usmerila delimično prečišćena voda.

Protočne plastične septičke jame za vikenidcu

Za razliku od neprotočnih, protočne septičke jame se koriste tamo gde postoji adekvatni sistem odvoda delimično prečišćene vode i da se time ne ugrozi izvor pitke vode.

Izrada plastične septičke jame za vikendicu

Kao što sam naziv govori, septičke jame izrađujemo od plastike - polietilena visoke gustine (HDPE). Važno je naglasiti da ovaj materijal ne prima mirise od tečnosti i da ima veliku hemijsku postojanost te je idealan za skladištenje otpadnih voda i fekalnih voda.

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu već danas! Odlikuju nas povoljne cene, visok kvalitet svih naših artikala, izdavanje računa i garancije.

Pozovite nas!