Vertikalni rezervoari
Vertikalni rezervoari po meri
May 13, 2023
Rezervoari za vodu horizontalni - povoljna cena
Rezervoari za vikendicu
July 5, 2023

Plastična septička jama Novi Sad

Plastična septička jama Novi Sad i okolina. Kvalitet naših septičkih jama je na visokom nivou, izdajemo račun i garanciju. Ugradnja septičke jame obezbeđena.

Kada su pitanju septičke jame, imate izbor, mi Vam obezbeđujemo septičku jamu od plastike visokog kvaliteta i radnog veka preko 50 godina. Prevoz i montaža naših septika su olakšani i obezbeđeni od strane naših stručnih kolega. Na Vama je samo da nas kontaktirate.

Izlazimo maksimalno u susret svim našim klijentima.

Plastična septička jama Novi Sad

Ako tražite kvalitet, dugotrajnost i ekološki prihvatljivo rešenje, septičke jame iz naše ponude su najbolji Vaš izbor. Izrađujemo ih u svim dimenzijama, nama Vama je da nam ih dostavite i to je sve.

Ispod Vam navodimo zašto su septičke jame od plastike dobro rešenje:

  • Kvalitet;
  • otpornost;
  • dugotrajnost;
  • ekološki prihvaljivo rešenje;
  • izrada u svim merama;
  • olakšan transport;
  • jednostavna montaža (obezbeđena od strane našeg tima).

Montaža plastične septičke jame Novi Sad

Naš tim Vam pored izrade i prevoza septičke jame obezbeđuje u njenu montažu. Ugradnja septiče jame od strane naših kolega se izvodi rutinski, efikasno i vrlo precizno.

Svakako ukoliko želite da ugradnju septičke jame obavite Vi, to je prihvatljivo ali potrebno je da ispoštujete smernice naših kolega kako bi se septička jama montirala pravilno i pouzdano a samim tim Vas služila dugo bez problema.

Vrste plastičnih septičkih jama

Septike delimo na dve vrste po principu njihovog funkcionisanja, imamo protočne i ne protočne septičke jame.

Protočne plastične septičke jame

Protočne septičke jame od plastike imaju svoju primenu tamo gde je moguće izvesti adekvatni sistem odvoda delimično prečišćene vode a da se time naravno ne ugrozi izvor pitke vode.

Ne protočne plastične septičke jame

Ne protočne septičke jame su pogodne za korišćenje na lokacijama gde nije moguće izvesti odvod otpadnih voda koristeći kanale za drenažu. Posebno kod lokacija gde je ugrožavanje izvora pitke vode vrlo moguće.

Prodaja plastičnih septičkih jama Novi Sad i okolina

Naši septici su izuzetnog kvaliteta, vrlo dugotrajni, vodonepropusni, abrazivno i korozivno otporni. Sama izrada sepičkih jama od plastike se izvodi koristeći poiletilen visoke gustine (HDPE), koji se pokazao kao ekološki prihvatljiv iz odlične sporedne osobine. Ne prima mirise tečnosti sa kojom dolazi u kontakt, ima visoku hemijsku postojanost pa je samim tim odlično rešenje za skladištenje otpadnih i fekalinih voda.

Naš tim Vam uvek stoji na raspolaganju, dostupni smo putem e-maila i naših telefona.

Pozovite nas!